Adresa

Muharrem Fejza, Prishtine

Kontaktoni Tani
Panjolla

Panjolla

Patundshmëri

Kompania Panjolla ofron pastrim profesional të tepihëve. Për pastrim sa më cilësor ne i përdorim teknikat e fundit të pastrimit dhe detergjentë ekologjikë dhe aromatikë. Në përbërjen e saj ka staf profesional, që prioritet parësor ka kënaqësinë e klientit. Për të përmbushur këtë prioritet, kompania vë në dispozicion çdo mjet të mundshëm. [email protected] Adresa: Rr. Muharrem Fejza ne Prishtine 045 898 961