Ofroj pune / Ulçin
228

Përmbajtja

Fast food MILI ofron pune per punetor/picamen me pervoj pune, kushtete e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shum informat te interesuarit te kontaktojne ne numer telfoni, Adresa afer Plazhes se vogel ne Ulçin. Kontakti ne whatsapp.