Ofroj pune per 50 punetor
1026

Përmbajtja

SMART Construction është kompani e themeluar nën umbrellën e BTP HOLDING në fushën e ndërtimtarisë dhe po kërkon të punësoj 50 punëtor të ndërtimtarisë me përvojë pune. Ne ofrojmë / Kushte të favorshme pune, Sigurimi shëndetësor, Orar flexibil. Te gjithë të interesuarit le të lajmrohen në numar telefoni, Adresa rruga Muahherm Fejza lagjja Mati-1 ne Prishtine. info 049 824 888 ose 044 111 223