Ofroj pune - Edukatore/Kujdestare
2081

Përmbajtja

BËHU PJESË E KOMPANISË SË PARË NË TREG ME SHËRBIME UNIKE!

Babysitting and Care është kompania më e reja në treg në shërbim për nevojat e klientëve me koncept unik në treg.
Kompania është në krijim e sipër të një ekipe të limituar për përkujdesjen e fëmijëve dhe të moshuarve, ku ju jep mundësi, duke harmonizuar kohën tuaj, Ju vendosni për gadishmërinë tuaj në kohë, për të Ju përgjigjur kompanisë për shërbimet ndaj klientëve!
Nëse jeni përson që keni aftësi dhe pozitivitet që ti pergjigjeni sherbimeve te cilat ofrohen nga kompania, ju inkurajojm që të aplikoni, të jeni pjesë e ekipës së parë në kompani dhe të rriteni paralelisht me Ne.
- Kualifikimet dhe Atributet
* Diplome e Fakultetit të Edukimit apo eksperiencë pune së paku 2 vite në natyren e perkujdesjes për femije apo te moshuar,
* Afërsi, kreativitet dhe pozitivitet të shprehur në rreth,
* Aftësi të rrjedhshëme të komunikimit,
* Seriozitet ndaj përgjegjësive të dhëna nga kompania.
- Përfitimi nga kompania
* Referencë mbi përgjegjshmërinë dhe punën për kompaninë,
* Trajnime adekuate mbi perkujdesjen para fillimit të operimit dhe përgjatë operimit të kompanisë.
- Bashkangjitni dhe përcjellni CV në: [email protected]
- Pas identifikimit të CV, do të njoftoheni për fazën e intervistës, një mundësi tjetër për shpalosjen e vlerave tuaja.
Adresa: Lagjja Dardani ne Prishtine