Ofroj pune
1631

Përmbajtja

STUDIO "Elegance" ofron pune per nje puntor/e për flokë, të jetë i/e aftë në frizura, gjithashtu kërkojmë puntore dhe për thonjë. . Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: afer shkolles Hasan Prishtina Rr. Zija Shensiu nr.14 lagjja Ulpian ne Prishtine.