Ofroj pune per 5 punetore
1403

Përmbajtja

Kompania "HAJDAR-COM" ofron pune per 5 mjeshter per instalimt ujsjellsit ndertesave dhe objekteve.
Orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Enver Maloku Pn / Fushe Kosove