Shes 5 ari truall / Prishtine
108

Përmbajtja

Shes 5 ari truall lagjja Çagllavic ne Prishtine. Toka eshte e pershtatshme per ndertimin e shtepise ne periferi te qytetit, me qetesi maksimale, kyqje e lehte per autostrade dhe per qytetin e Prishtines. Toka gjithashtu mund te perdoret per bujqesi pasi qe i ka te gjitha mundesit per te zhvilluar aktivitete bujqesore, toka posedon energji elektrike, ujesjellesin, flete poseduese, çmimi 10.000€/ per ari.