Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Dyqani / Market ofron pune per dy punetore femra, preferohet qe kandidatet te jen deri ne moshen 23 vjeçare. Orari i punes flexsibi, pagesa 300€. Adresa ne stacion te autobuasve lagja Emshir ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Villa Europa ofron pune per nje puntor mashkull per mirmbajtjen e objektit. Mosha e preferushme 20-40 vjeç. Pervoj e punes nuk eshte e domsdoshme. Orari dhe pagesa sipas marrveshje. Adresa Magjistralja Prishtine / Mitrovice shkabaj/orloviç.

Shes Opel Vivaro,

Dërguesi i shpalljës

Shes Opel Vivaro dizel, viti i prodhimit 2008, 9 ulese, me tabela RKS / 1 vit. Çmimi sipas marrveshjes.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Amza Gastrobar ofron pune per punetor/e, kuzhinjer/e, ndihmes kuzhinjer/e, kamarier/e, shankist/e. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa lagjja Aktash ne Prishtine.

Shes termo

Dërguesi i shpalljës

Shes termon Elind 3.5KW e perdorur por ne gjendje te rregullt. Çmimi 105€

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Bowling ofron pune per kamarier / shankiste. Kandidatet te jete i sjellshem dhe te kujdeset per kerkesat e klienteve. Te ket aftesi te mira komunikuse me klient. Te jete fleksibil dhe i shoqerushem. Adresa Lagjja...