Porosit Web
Kontaktoni Tani
Porosit Web

Porosit Web

Shërbime

Porosit Web është kompania më e re në treg e cila merret me web dizajn dhe web zhvillim. Zyret tona mund t’i gjeni në lagjen Tophane rruga Murat Mehmeti Nr.7 më saktësisht në objektin e Xhamisë së Tophanes. PorositWeb është e specializuar në zhvillimin dhe dizajnimin e web faqeve inovative dhe unike. Ne mundohemi që faqet e internetit të cilat i zhvillojmë ta tërhjekin vëmendjen deri në maksimum, të jenë të lehta për mirëmbajtje, atraktive për vizitorët dhe miqësore për makinat kërkuese. Krahas ofertave tona në të cilat përfshihet edhe web hosting ne kemi mundësuar të bëjmë ndaras vetëm Web Hosting. Porositweb.com bënë web hosting ne server te sigurt ne ju ofrojmë uptime prej 99.99% të garantuar, pra web faqja juaj do të jetë gjithmonë online