Ofroj pune
1003

Përmbajtja

Restaurant CASA RITA ofron pune per dy punetor:

-Kamarier
-Kuzhinier

Te interesuarit te dergojne nje CV-n ne viber,
orari dhe pagesa sipas marrveshjes.
Adresa rruga Shpëtim Robaj rruges per Germi ne Prishtinë