Ofroj pune
1512

Përmbajtja

"Evelina Design" ofron pune per nje shitese ne (SHOWROOM)

- Qëllimi
* Ne kemi nevojë për një shitëse me njohuri ne fushen e shitjes dhe faturimit. Ky person do te jete ne kontakt te afert me klientat te cilet do te vizitojne showroom-in dhe do te jete pergjegjes per faturim.

- Detyrat

* Te jete ne kontakt te afert me klientat dhe t'i kuptoj nevojat e tyre
* Te pergjigjet ne menyre profesionale dhe ne baze te kerkesave
* Te mirepres klientat ne zyre
* Te jete pergjegjese per faturat

- Kualifikimet

* Te kete njohuri ne faturim dhe pune te administrates
* Njohuri MS Office
* Njohuri te avancuara ne Excel
* Njohuri shume te mira te gjuhes angelze
- Dergo CV-në në [email protected]
- Vetem kandidatet e pershtatshem per pozitat e cekura me lart do te kontaktohen.
Adresa: Rr. Nena Tereze / Fushe Kosove .