Ofroj pune
1974

Përmbajtja

The Nail Room ofron pune per punetore vajza te çertifikuara dhe me pervoje pune si Nail Artist. Te interesuarat te na kontaktojen ne numerin e telfoni, orari dhe pagesa me marrvehsje. Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.