Ofroj pune
1528

Përmbajtja

Ofroj pune per nje punetore/vajz per mirmbajtjen/pastruse e shtepis, kandidatja te jet nen moshen 45 vjeçe, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Lagjja e re ne Ferizaj