Ofroj pune
817

Përmbajtja

"LT LAWTANK" Global në të drejtën ligjore. Ofron pune per nje punetor/e njohes i gjuhes Gjermane, pozita e punes (Layouter-Formatues i tekstit), orari dhe pagesa me marrveshj. Adresa: Therand (ishsuharek)