Ofroj pune per 10- NDIHMES MONTERA
4577

Përmbajtja

Shtepia e Mobileve “MOBIN“ shpall konkurs për vende të lira pune:
Pozitë: 10 punëtor, montera

* Kontrate pune të menjëhershme
* Punësim të sigurtë
* Pagë atraktive mbi mesatare 300€-400€
* Sigurim ndaj rreziqeve në punë

- Kushtet:
* Shkollimi: Shkolla e mesme e përfunduar
* Mosha e preferuar: 20-35 vjeçare
* Të ketë patent shofer (e preferuar)

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë mund të paraqiten në zyret tona që gjinden në: Fushë Kosovë (prapa ish komunës së Fushë Kosovës) ku edhe do t'i plotësoni aplikacionet nga ora 08:00 deri në 17:00, Pejë – Te ish kombinati I drurit dhe Prizren – Ne Lubizhde afer stacionit policore.
Kontakti: Fushë Kosovë: 049/937-853 Pejë: 049/937-817 Prizren: 049/937-823