Ofroj pune per 25 persona
1066

Përmbajtja

Kompania ZM Finanzen e themeluar para 12 vite ne Basel te Zvicrres dhe tani ka sikompani kemi hapur filalin ne Prishtine. ZM Finanzen ofron pune per 25 puntor. Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit duke dhëne kontributin tuaj në pozitën Agjent ne Call Center për zhvillim të mëtutjeshëm të kompanisë si dhe përvojës suaj. Çka ofron Kompania ZM Finanzen / Ndërmarrje profesionale dhe dinamike, Ambient profesional dhe motivues, Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura, Mundësi të përparimit në karrierë, Kushte të mira pune në një ambient cilësor dhe të rehatshem, Kontratë të rregullt dhe pagesë të kontributeve dhe pensioneve, Produkte qe nuk jan punuar asnjehere tjeter ne Kosovë, Rroga fikse dhe bonuse shume te larta, Pagesa të kenaqshme të niveleve europiane, Vikendi i lirë. / Çka deshirojm nga kandidatët, Qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë, Të jenë të motivuar për punë, Të kenë aftësi komunikuese dhe menaxhuese, Iniciativë dhe aftësi të punojnë të pavarur dhe nën presion, Të kenë aftësi të mira komunikimi të gjuhës Gjermane, Të përgjegjshëm dhe me vete iniciative, Të jetë i gatshëm për pune ekipore, Të ketë përvoje të punes në Call Center, Të jenë të motivuar dhe të gatshëm për punë. Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në zm.finanzen@gmail.com ose ne numrat kontaktues info 045 588 890 ose 045 292 968 Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine