Ofroj pune
764

Përmbajtja

Pideko oforn pune per arkatare/shitese, provoja e punes nuk eshte e nevojshme, mosha e preferuar 18-35 vjeçe, e preferushme t jet nga Prishtina, orari i punes 7 ore ne dite, paradite dhe pasdite. Kanditatet te cilat e dine gjuhen angleze kan perparsi te interesuarat te kontaktojne ne telefon. Adresa lagjja Veternik ne Albimall Prishtine.