Ofroj pune / rrobaqepëse
956

Përmbajtja

Salloni i rrobaqepsis "VESA" ofron pune per rrobaqepëse me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje.
Adresa: Rruga B ne Prishtine.