Ofroj pune
748

Përmbajtja

Maxi Group është në kërkim të 10 agjentëve të thirrjeve në gjuhën gjermane:

Kushtet:

Gjermanisht shumë i mirë i shkruar dhe i folur (i detyrueshëm B2 +);
Shkathtësi komunikimi, punë ekipore, fleksibilitet dhe angazhim.
Përvoja e shitjeve (B2C) është një avantazh.
Cfare ne ofrojme:

Paga tërheqëse mujore (deri në 1,050.00 €), Sistemi Bonus, Kontrata sipas Ligjit të Punës të Republikës së Kosovës (orari i rregullt i punës, sigurimi shëndetësor)
Trajnim i paguar.
Dërgoni CV-në tuaj (në formatin Euro Pass) në [email protected] ose na kontaktoni në +383 49 673 300.
Adresa lagjja Arberi ne PrishtineMaxi Group sucht 10 deutschsprachige Call Agenten:

Anforderungen:

Sehr gute Deutschkenntnisse in Wort und Schrift (obligatorisch B2 +);
Kommunikationsfähigkeit, Teamwork, Flexibilität und Engagement.
Vertriebserfahrung (B2C) ist von Vorteil.
Was wir anbieten:

Attraktives Monatsgehalt (bis 1.050,00 €),
Bonussystem,
Vertrag nach dem Arbeitsgesetz der Republik Kosovo (reguläre Arbeitszeit, Krankenversicherung);
Bezahltes Training.

Senden Sie Ihren Lebenslauf (im Euro-Pass-Format) an [email protected] oder kontaktieren Sie uns unter +383 49 673 300.