Ofroj pune per 3 persona
1131

Përmbajtja

Restorant "Rosemary" ofron pune per 3 persona:
* nje shankist prefesionist,
* dy kamariera
- Orari dhe pagesa me marrveshej.
Adresa: Lagjja Veternik ne Prishtine