Ofroj pune
2613

Përmbajtja

Dyqani ofron pune per Call Agjent të Gjuhës Shqipe


Kriteret për aplikim:
- Aftësi motivuese dhe përkushtuese në punë
- Aftesi të mira komunikimi
- Ambicie dhe vendosmëri
- Aftësi për zgjidhjen e problemeve
- Njohuri themelore për përdorimin e kompjuterit .
- Aftësi pune nën presion dhe bashkëpunuese në grup


Të interesuarit të dërgojnë CV në email : [email protected]
Vetëm aplikantët e zgjedhur do kontaktohen për intervistë.
Adresa Lagjja Matiqan ne Prishtine