Ofroj pune per shitese femra
903

Përmbajtja

Kompania Balkan Master shpk.distributor zyrtar i markave me te njohura te veshjeve intime ne bote, Calzedonia, Tezenis DHE INTIMISSIMI per Kosoven, kerkon tepunesoje shitese per dyqanet e saj ne Prishtine ne qendren tregtare ALBIMALL dhe Royal Mall. Pergjegjesite / Te siguroje nje sherbim cilesor dhe profesional ndaj klienteve. / Te kuptoje nevojat e klienteve dhe tju mundesoje ne cdo rast asistence dhe informacion mbi specifikat e produkteve. / Te tregoje deshire dhe rezultate te dukshme per te plotesuar objektivat e shitjeve te vendosura nga menaxhimi me i larte / Te kujdeset per pamjen dhe sistemimin e dyqanit sipas udhezimeve te menaxherit perkates / Te qendroj e perditesuar me informacionet mbi produktet e reja ose ekzistuese / Te jete e prirur ndaj punes ne grup duke percjelle pozitivitet dhe fryme bashkepunimiKriteret e punesimit / Te jete studente ose te kete perfunduar arsimin e larte / Te zoteroje principet baze mbi shitjen dhe sherbimin ndaj klientit / Te kete aftesi shume te mira komunikuese / Te jete i afte te punoje ne grup / Te jete nga mosha 20 deri ne 30 vjec Zoterimi i gjuheve te huaja perben avantazh / Eksperienca e meparshme perben avantazh. Nese jeni te interesuar per pozicionine mesiperme ju lutem dergoni cv-ne tuaj (italisht ose anglisht) me fotografi neadresen e email-it : [email protected] Adresa Lagjja Veternib Albi Mall dhe Rruga C Royall Mall ne Prishtine. Info +355696005545