Ofroj pune per recepcioniste
892

Përmbajtja

Bowling ofron pune per nje recepcioniste.
Kualifikimet, Preferohet provoj te punes / Aftesi komunikuese dhe sherbyese / Shkathtësi të punës ekipore / Shkathtësi prezantimi, këshillimi dhe bisedimi / Të jap zgjedhje kreative dhe praktike në lidhje me problemet dhe nevojat e stafi / Aftesi komunikimi me me stafin dhe shkathtësi në zgjidhjen e problemeve.
Te gjithë personat e interesuar duhet që të dërgojnë CV së bashku me një fotografi në e-mail [email protected] Ju lutem keni parasysh se vetëm kandidatët që kanë kaluar me sukses përzgjedhjen fillestare do të ftohen në intervistë. Adresa lgajja Veternig ne Albi Mll Prishtine. Info 044 441 241