Ofroj pune
1728

Përmbajtja

Kompania EuroWin-Ks / Konkurs i hapur pune per keto pozita:

- Monter
- Ndihmes Monter
- Mjeshter Sharres
- Mjeshter Ngjyres
- Mjeshter Plastike
- Mjeshter Aluminit
- Mjeshter Drurit
- Praktikant


Kerkojm puntor per afat te gjat punes.
Kushtet e punes: Kontrata, trusti, sigurimi shendetsor, dreka, dhe rruga per ata qe jetojn ne Prishtin dhe Fush kosov.
Uniforma e punes osht nga kompania jon.

Kushtet E Punes:
- Orari i pune nga ora 08:00h / 17:00h
- Pauza ditore 11:00h deri 12:00h
- Pushimi javor (e diele)
- Pushimi vjetor (sipas kordinimit te stafit mes veti)
- Pagesa shtes jasht orarit (sipas marveshjes)


Te interesuarit kontakti permes numerave te telefonit 044879087 ose 049623372 ose e-mail [email protected].

Adresa Parku Industrial ne Drenas/Korotica e Ulët.