Ofroj pune
3613

Përmbajtja

Restoran "SHADERVAN" ofron pune per:
* Kamarier
* Shankist
* Ndihmes kuzhinjere
* Pastruse
- Kandidatet e interesuar per pune duhet te ken pervoi pune shume vjeçare dhe te jen banor te Prishtines.
Adresa: Lagjja Bregu i Diellit (mbrapa Qendres Tregetare) ne Prishtine
e-mail: [email protected]
Info: 044 396 788 ose 049 653 436 (viber)