Ofroj pune
386

Përmbajtja

Ordinanca stomatologjike "Ezana Dent" ofron pune per nje asistente te stomatologut me pervoj pune dhe e liqencuar. Orari i punes nga ora 19:00h - 19:00h, pagesa me marrveshjes. Adresa: Te rrethi ne Fushe Kosve. Info: 044597604,044640147 ose 049678572 / email: ezana-dent@live.com