Ofroj pune
1226

Përmbajtja

Zhvillues tregu – sektori Horeca/Gastronomi

Marketing & Distribution
– Eshte Kompani distribucioni, e themeluar ne vitin 2003 dhe eshte nje nga kompanite me te nohura dhe me te suksesshme ne tregun e Kosove.Perfaqeson brende te ndyshme boterore ne shume kategori.

Pershkrimi I punes -

Si zhvillues tregu /brand developer, do te kete pergjegjesine e shitjes dhe promovimit te brandeve te kompanise, gjetjen e kleinteve te rinje, edukimin dhe trajnimin e klienteve ne lidhje me keto produkte, edukimin dhe trajnimin e stafit per keto produkte.

Pergjegjesite-

- Shitja dhe promovimi I brandeve te kompanise ne gjithe territorin e vendit;
- Kontrolli I stokut,parashikimi I porosive ne kohe;
- Komunikimi I rregullt me principalet perkatese, raportimet javore dhe mujore me ta;
- Trajnimi I rregullt I stafit te kleinteve me produktet e reja dhe me te rejat nga industria:
- Trajnimi I regullt I stafit te klienteve per produktet sezonale dhe menute e rregullta:

- Mirembajtja e kontratave ekzistuese si dhe gjetja e klienteve te rinje potencial;

- Rritja e distribucionit dhe vizibilitetit ne on-trade per te gjithe portofolin e kompanise:
- Krijimi dhe mirembajtja e maredhenieve me klientet e rinje dhe ekzistues;


Kerkesat

- Fakulteti eshte I nevojshem - preferohet fakulteti ekonomik
- aftesi shume te mira ne anglisht,ne te shkruar dhe te folur;
- aftesi shume te mira ne Micrsosoft ofiice sidomos excel;

te dhena shtese:

Konkursi eshte I hapur deri me 31.11.2021. Kandidatët që do të thirrën per intervistë do të njoftohen së paku dy javë pas skadimit të njoftimit.​
cv mund te dergohen ne mailin [email protected] / KONTAKTI NGA ORA 09:00h / 15:00h
Adresa Zona Industriale, perballe tregut te veturave, Prishtine / Fushe Kosove