Ofroj pune
1434

Përmbajtja

Dyqani ofron pune per Menaxher i Marketingut dhe Menaxher i Dizajnit Grafik. Aplikoni tani duke derguar CV te perfshira te gjitha njohurite tuaja rreth marketingut tradicional dhe modern si dhe per dizajneret nje porotofioli te projekteve te zhvilluara deri me tani. Adresa Lagjja Matiqan ne Prishtine