Ofroj pune - Asistente/Agjente e marketingut
1091

Përmbajtja

"Planet Accounting" ofron pune per Asistente/Agjente e marketingut
- Kualifikimet
* Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe prezantuese
- Përgjegjësitë
* Të kujdeset për caktimin e termineve
* Përgatitë njoftime/tekste të ndryshme në mënyrë profesionale sipas nevojës në gjuhën Shqipe
* Publikimi i tekseteve ne Facebook, twitter, linkedin, instagram, web dhe portale
* Përgjigjet në thirrjet telefonike në zyrë, si dhe në dhënien direkte të informacioneve
- Orari i punes 08:00h-16:00h, e Hene - e Premte
- Puna provuese: 01.11.2018 - 31.01.2019
- Puna e rregullt: 01.02.2019 - sipa marreveshjes
- Paga fikse sipas marreveshje dhe aplikimi i perqindjes bazuar ne rezultate
- Kandidatët e interesuar të dërgojnë CV në e-mail: info@planetaccounting.org
Adresa: Bulevardi "Dëshmorët e Kombit" Ulpianë, C2, H-III, Nr.6, Prishtinë.