Ofroj pune / shankist
3913

Përmbajtja

Restaurant "sirena" ofron pune per nje shankist me pervoj pune, mosha e preferuar nga 18 vjeç / 25 vjeç mundesisht te jet nga rrethi i Prishtines, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: te Komuna e re lagjja Arberi ne Prishtine