Ofroj pune / rrobaqepëse
1213

Përmbajtja

Salloni i nusers "LUMJA" ofron pune per nje rrobaqepse per qepjen e fustanave te nuseris dhe fustanave te thjeshte, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Nene Tereza ne Fushe Kosove