Ofroj pune per 40 persona / Prizren
1563

Përmbajtja

Pastiçeria 'CioccolatItaliani' ofron pune per 40 persona (operatorë salle dhe kuzhine) në fushën e gastronomisë, që do të hapet së shpejti në Prizren te "Abi Qarshia". Stafi i përzgjedhur do të trajnohet në menyrë profesionale dhe duhet të udhëtojnë për trajnim jasht vendit. Cioccolatitaliani është një brand i famshëm ku ju do të mund të shijoni një mjedis te punës emocionues. Ju do të keni mundësin që të punoni për një kompani me reputacion për shërbime të jashtëzakonshme. Ne mishërojmë kulturën e respektit dhe mirëqenjes. Nëse jeni person i shoqërueshëm i motivuar me pasion për shërbimin e tjerëve atëherë Cioccolatitaliani mund të jetë vend i duhur për ju për tu punësuar.
Nëse mendoni që i përshateni profilit të kërkuar ne i mirëpresim aplikacionet. CV me foto së bashku me dokumnetet përkatëse duhet të dërgohen në adresën elektronike:
[email protected]
Adres: "Abi Qareshia" ne Prizren