Ofroj pune / Arkitekt-e
792

Përmbajtja

"Ria Proejct" ofron pune per nje Arkitekt/e ne kompanin me orare te plote, kandidati i/e cili/a do te kete kontakt direkt me klientet, te jete e komunikueshme dhe e sjellsme ne çdo situate. Te Kete provoj pune, te njoh programet Aplikative. Te interesuarat te dergojne CV. Orari i punes nga ora 08:00h - 17:00h, pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Ahmet krasniqi Nr.7 lagjja Arberi ne Prishtine