Ofroj pune
897

Përmbajtja

ROMEO & GIULIA ofron pune per keto pozita.
Punetore shitese – 2 ekzekutuese
Promotere – 3 ekzekutuese

KRITERET

Te interesuarit duhet te permbushin keto kritere para se te aplikojne:
Diploma e shkolles se mesme (obligative)
Pervoje pune, se paku 1 vit (preferuar)
Motivi i larte dhe aftesia per te punuar ne ekip
Te jete komunikative
Te gjithe te interesuarit te dergojne CV-te (pershkrim i shkurter i biografise) e tyre para dates 15.03.2019, ne e-mail: ks.romeoandgiulia@gmail.com
Kontakti nga ora 09:00h - 17:00h.
Adresa. Lagjja Veternik Albi Mall ne Prishtine