Ofroj pune
963

Përmbajtja

Kompania "CIRI" shpall konkurs pune. Të shërbej në shitje të produkteve si tepiha, tepisona, produkete ortopedike, tapeta muri etj, duke mësuar cmimet dhe cilësitë përbërëse të produkteve të cilat janë në shitje. Të analizoj kërkesat e klientave dhe të ju paraqitet me zgjidhje dhe sugjerime të ndryshme. Të kujdeset për mirembajtjen e shitores si dhe të asistoj kolegët e tjerë në punë dhe mbikëqyrësin në bazë të nevojës. Adresa: Rr. Abdullah Tahiri Pn ne Gjilan