Ofroj pune / rrobaqepse
415

Përmbajtja

Fabrika per prodhimin e mobiljeve Interior QEFI ofron pune per 2 rrobaqepse, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr Dradhishte nr 145 ne Sllatine te Madhe.