Ofroj pune
210

Përmbajtja

Gjelltore Mahalla ofron pune per ndihmes kuzhiner, detyrat / Te ndihmoje ne kuzhine me te gjitha punet, shperndarjen e bukes ne teren, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa rruga Grusel Dhe Bajram Sulejmani ne Ferizaj.