Ofroj pune per 4 persona
1362

Përmbajtja

Kompania Art-Net shpall Konkurs për punë
1-Asistente (femer) ne Departamentin e Shitjeve
Kërkohet:
* Njohuri te mira rreth programeve baze kompjuterike (word, excel, power point etj.)
* Preferohet njohuri të gjuhes angleze
* Shkathtësi të komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,
* Preferohet përvoja e punës
3-Teknik i elektrikes dhe instalimeve te tensioneve tjera(CCTV etj),
Kërkohet:
* Njohuri rreth punes ne forme ekipore,
* Njohuri te prezantoje mire firmen,
* Aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë
* Shkathtësi të komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,
Adresa: Rr. Nene Tereza ne Fushe Kosove