Ofroj pune / menaxher i shitjes
1894

Përmbajtja

Kompania Keramiku ofron pune per menaxher te shitjes. Përgjegjësia / Shitje në showroom dhe teren, Detyra / Prezentimi i produkteve të cilat i ofron Kompania KeraMiku. Përgjegjsitë kryesore / Mban kontakte të vazhdushme me klientë, kontakton me biznese të interesuara për shitjen e materialit, mban bilancin e shitjeve të kryera nga ai/ajo. Kualifikimet e nevojshme / Përvoj pune në shitje, njohja e punës me kompjuter, të njoh gjuhën Angleze, patent shofer. Adresa Çagllavic Prishtine-Ferizaj nr.116, info 045555405 ose 044950067, email, [email protected], [email protected]