Ofroj pune / shankiste (f)
2975

Përmbajtja

Loung&Bar "Nuqi" ofron pune per nje shankiste(f) me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Rr. Gazmend Zajmi nr.61 ne Prishtine