Ofroj pune
886

Përmbajtja

Salloni Ondulymi "Pretty Woman" ofron pune per nje punetore (f) kandidatja duhet te ket njohuri ne premje, fenirim, shatir, frizura dhe grim, orari dhe pagesa me amrrveshje. Adresa: afer ish Komunes ne Fushe Kosove