Ofroj pune / kamarier-e
1034

Përmbajtja

Titulli i pozitës: Kamarier/e
Departamenti: Restoranti dhe Coffee House
Raporton te: Menaxheri/ja përkatës/e
Funksioni: Restoranti është një ndër pikat tona kyçe, që duhet të ofroj shërbim maksimal si për mysafiret e hotelit ashtu edhe për klientët tjerë. Kamarieri/ja duhet të jetë i/e shkathët dhe të shërbejë klientin me kënaqësi dhe durim.
Përgjegjësitë dhe detyrat:
- Përshëndet klientët dhe ju ofron menynë
- Përgatit tavolinat si duhet
- Informon klientët për specialitetet e ditës si dhe ofron informacion te detajuar për ushqim nëse pyesin
- Ta marr porosinë e saktë nga klientët, dhe e regjistron në sistem
- Shërben ushqimin dhe pijet e porositura te klientët
- Raporton ndonjë problem të mundshëm te menaxheri/ja
- Në rast të kërkesave të veçanta komunikon me menaxherin/ën
- Dërgon faturën te klientët dhe mbledh parat
- Barazohet me menaxherin/ën

Njohuritë dhe aftësitë e kërkuara:

- Shkathtësi dhe shpejtësi në shërbim
- Komunikim i mirë me klientët dhe bashkëpunues/e me kolegët
- Pozitivitet dhe durim
- I/e organizuar dhe multifunksional/e
- Fleksibilitet për të punuar në ndërrime
- Njohja e gjuhës angleze e dëshirueshme
- Njohja e shankut e preferuar

Kualifikimet:
- Përvojë pune si kamerier/e të paktën 3 vite
- Minimum shkollën e mesme të kryer
- Çfarëdolloj trajnimi në këtë fushë është më se i dëshiruar

Rroga: E kënaqshme në bazë të eksperiencës

Adresa: Airoporti i Vjeter ne Sllatin.
Info: 049382300
Forma e Aplikimit
https://docs.google.com/forms/d/1IWiJ8_i29LHVPh-KHMrgFfiWnEShwrlFJBNI6WOvLkQ/edit