Ofroj pune
465

Përmbajtja

Furra Gegolli ofron pune per nje punetore/shitese ne furre, te interesuarat te ken pervoj pune, kandidat me pervoj pune kan perparsi, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Dardani ne Prishtine.