Ofroj pune
2347

Përmbajtja

Extreme Pizza ofron pune per 3 vozites/delivery, personat e intersuar duhet të jenë të kujdesshëm, energjik dhe të gatshëm për një ditë dinamike në punë. Për aplikim dhe më shumë informata na telefononi në numrin e telefonit, Adresa rruga Agim Ramadani A/1 lagjja Aktash ne Prishtinë.