Ofroj pune / Infermiere
864

Përmbajtja

Ozone Hair Clinic ofron pune per Infermiere, kandidatet duhet të kenë diplomë, licencë dhe përvojë pune, Përparësi kanë kandidatet që kanë njohuri të gjuhës turke. Të interesuarat mund të dërgojnë CV - në në emailin [email protected], Konkursi është i hapur deri me datën 31/01/2020, Vetëm kandidatet e përzgjedhura në listen e ngushtë do të kontaktohen, Adresa Rruga Garibaldi nr17/1 ne Prishtine.