Ofroj pune / sektoriste
4087

Përmbajtja

Market "bosfori 2" ofron pune per nje sektoriste me pervoj pune ne market, orari dhe pagesa sipas marrvehsjes. Adresa: Lagjja e Spitalit ne Prishtine