Ofroj pune per dy shitese / Gjilan
1151

Përmbajtja

Kompania CIRI ofron pune per dy punetore shitese, kandidatet duhet të shërbej në shitje të produkteve si tepiha, tepisona, produkte ortopedike, tapeta muri etj, duke mësuar çmimet dhe cilësitë e produkteve të cilat janë në shitje. Të analizoj kërkesat e klientëve dhe të ju paraqitet atyre me zgjidhje dhe sugjerime të ndryshme . Të kujdeset për mirëmbajtjen e sallonit si dhe të asistoj kolegët e tjerë në punë dhe mbikëqyrësin në bazë të nevojës. E interesuara preferohet të ketë aftësi komunikative si dhe të jetë e shkathët në marrjen e përgjegjësive të punëve që kërkohen prej saj. Adresa Qendër, Rruga Abdullah Tahiri Nr25, përballë shtëpisë së shëndetit ne Gjilan.