Ofroj pune
1703

Përmbajtja

Agjensioni KS-EU AGENCY

Shpallë konkurs për PRAKTIKANTE / ADMINISTRATË

Kualifikime / Kushtet:

Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;

Shkathtësi komunikuese;

I/e gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit dhe nën presion të punës;

Të jetë fleksibile;

Njohja e gjuhës angleze është përparësi;

Të ketë njohuri në Microsoft Office (Word, Excel etj);

Të ketë njohuri në rrjetet sociale,

Të interesuarit për konkurim këto dokumentet duhet t’i dorëzojnë:

Të gjithë të interesuarit mund t’i dërgojnë CV-në në këtë e-mail: [email protected] deri më datën 28.02.2021

Do të kontaktohen vetëm kandidatët që do të ftohen për intervistim.
Adresa rruga Rrustem Statovci nr218 ne Prishtine