Ofroj pune per Menaxhere te shitjes
756

Përmbajtja

Kualifikimet dhe atributet personale:
• Përvoja e punës si shitëse ka përparësi
• Arsimim i mesëm, kandidatet me fakultet kanë përparësi
• Komunikative dhe fleksibile
• Aftësi të shkelqyera në komunikim, e fokusuar ndaj klienëve
• Të jetë në gjendje të punojë nën presion dhe e gatshme për bashkëpunim
• Njohuri bazike në përdorimin e kompjuterit dhe përdorimin e Microsoft office
• Përparesi kandidatet qe kane njohuri ne perdorimin e rrjeteve sociale si facebook, instagram, twiter, etj.

- Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Nën mbikëqyrjen e drejtpërdrejtë të menaxherit do të jetë përgjegjës për:

• Komunikimi me klientët,
• Prezentimi i produkteve para klientëve dhe shtija e tyre
• Evidentimin e klientëve dhe kontaktimin e tyre
• Mirëmbajtjen e Shoë Room-it dhe zyres.
- Të interesuarat për Aplikim mund të përcjellin CV-in në e-mailin [email protected] ,
Për info shtesë mund të kontaktoni në tel: 044-232 400 prej orës 08:00 – 18:00
Afati i konkurimit deri me datë 01.02.2019
Shënim: Vetëm kandidatet potencial do të ftohen në intervistë.
Adresa Rr.Nene Tereza ne Gjakove