Shes Iphone 6S Plus

Dërguesi i shpalljës

Shes Iphone 6S Plus, space grey, 64Gb, telefoni eshte po thuajse i ri, komplet me paisje. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes Samsung Galaxy S4

Dërguesi i shpalljës

Shes Samsung Galaxy S4 modeli GT-I 9505, ngjyra e zez, telefoni punon shume mire dhe eshte i ruajtur, garancion ka 3 muaj. Çmimi 99€